Terug

PRIJZEN 2024 (all-in)

La Grange + Le Gîte (maximaal 12 personen + 2 baby's)
Laagseizoen: 22/4 - 22/6 - 1795 € per week
Hoogseizoen: 22/6 - 31/8 - 2295 € per week

VOORWAARDEN

Door middel van uw betaling aan Gîtes Saint Germain te St. Germain des Prés bevestigt u akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden

1. Reserveren 
1.1 U kunt telefonisch, via internet of schriftelijk reserveren. Deze reservering is pas definitief na ontvangst van 50% van de totale huursom binnen twee weken na de datum van reservering. 
1.2 Het restant van de huursom dient 6 weken voor aankomstdatum te zijn voldaan. Bij reservering binnen deze 6 weken dient de totale huursom betaald te worden.
1.3 Reeds betaalde bedragen worden niet terugbetaald, de annuleringsvoorwaarden zijn dan onverminderd van kracht (zie punt 2).
2. Annuleringsvoorwaarden 
2.1 Annuleringen door de huurder dienen schriftelijk te worden doorgegeven aan
La Grenouille Vacances te Hautefort. La Grenouille Vacances zal na ontvangst een annuleringsbevestiging zenden.
2.2 Bij annulering door huurder tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht.
2.3 Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is de volledige huursom verschuldigd. 2.4 U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
3. Aansprakelijkheid van de huurder en waarborgsom 
3.1 Tijdens het verblijf in de gite(s) Saint Germain in St. Germain des Prés is de huurder volledig aansprakelijk voor het gehuurde, de inrichting en alle zaken die bij het gehuurde behoren. Schade veroorzaakt door toedoen van de huurder en/of door zijn reisgenoten/gasten, dient terstond aan de verhuurder te worden vergoed.
3.2 Wij vragen een borgsom van € 300,-- per gîte. Deze kunt u tegelijk met het restant van de huur voldoen en wordt binnen 2 weken na uw vertrek per bank terugbetaald.
4. Aansprakelijkheid
4.1 Gîtes Saint Germain en La Grenouille Vacances aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel van welke aard dan ook (inclusief het zwembad), berokkend aan of door huurders van de gîte(s).
5. Maximale bezetting, gasten, huisdieren 
5.1 U dient het maximum aantal personen voor 'Le Gîte' (4)en 'La Grange(7) te respecteren. Bij overschrijding wordt u de toegang geweigerd.   
5.2 Huisdieren worden uitsluitend in overleg toegestaan.

Terug